20-04-2016

Då var det snart kväll igen...känns som att man inte hinner med någonting på dagarna. Jag vill träffa kompisar och va på stan osv. Men träning och vänner kommer efter allt annat. Har lite panik över att jag inte har lagt upp en video på en vecka men har noll energi till att sätta mig framför kameran och filma en video just nu. Jag har tagit en paus från lite mer kreativa videor, ni vet morgonrutiner osv. De tar så jäkla lång tid att filma och redigera så jag har inte hunnit filma sånna videor. Känns som att min kanal står helt stilla även om vi snart är uppe i 28 000 prenumeranter. Det är helt sjukt!

Har precis hunnit plugga lite nu innan Selmis ska komma hit. Min lärare ändrade så vi hade första delen i matteprovet idag och den andra svårare delen imorgon. När han sa det ville jag bara skrika JAAAAAA men det gjorde jag inte haha. Igår när jag hade pratat med Victor i telefon vid tio började jag plugga efter det kommer jag inte ihåg någonting tills när jag vakna och allt va som när jag somna. Förutom att det stod 05.04 på mobilen. Jag trodde jag hade sovit i en halvtimma när jag hade sovit i sju timmar istället.

Så kan det gå om man är Julia Sundelin och har sovit för lite timmar på nätterna. Händer det dig ofta att du somnar och när du vaknar har hela natten gått och du kommer inte ens kommer ihåg att du somna?

Gillar

Kommentarer

agnesvera
agnesvera,
Vilken kamera använder du?
nouw.com/agnesvera
hannaholm
hannaholm,
fina bilder! 😊
nouw.com/hannaholm
IP: 82.99.3.229