DAGENS PLANER

Hello! Igår var jag och Hugo och fotade på stan. Jag köpte en caramel latte på espresso house. Ni vet hur mycket jag älskar det haha. Har faktiskt tröttnat på islatte lite så det ska bli gött med att dricka varma drycker nu på hösten. Jag ÄLSKAR min nya kamera! Ni märker säkert på bilderna att har mycket bättre kvalité. Och jag har inte ens redigerat bilderna, HELT SJUKT!

Jag har inga lektioner idag för vi på hela skolan ska kolla på film tror jag haha lite oklart. Efter skolan ska jag och Felicia göra en brunch hemma hos mig. Fy vad gött alltså. Sen senare ikväll ska jag och Emma gå på en promenad så det ska bli skönt att tänka på lite annat och snacka med henne.

För er som undrar så kommer jag uppdatera ibland här på bloggen för jag tycker det är skönt att "skriva av mig". Det känns som att jag ändå kan få lite stöd av er om jag behöver det. I helgen filmade och redigerade jag en lookbook i samarbete med NA-KD. Så den kommer upp ikväll vilket känns skönt för den videon har jag haft sån sjukt press över. Jag hoppas ni alla får en bra dag <3

Gillar

Kommentarer

Natalie
,
Åh, vart är jackan ifrån? Precis en sån jag letar efter!
Linnea
,
Åhh va fin javka vart är den ifrån?
Linnea
IP: 82.99.3.229