EN HELG I STOCKHOLM

Jag hoppas du har haft en lika bra helg som mig! Eftersom min farmor bor i Stockholm så blir det att vi åker upp ganska många gånger per år. Vi åkte upp i fredags, så efter 3,5 timmar i bil upp så träffade jag Joel på Splay kontoret. Sen vi träffades på Tubecon för två månader sen så har vi hållt kontakten och det var verkligen roligt att träffa han igen! Vi filmade en video till min och en annan till hans kanal, båda kommer upp kl 19 ikväll. 

Efter vi hade sovit hos farmor åkte jag till Mall Of Scandinavia, världens bästa shoppingcenter! Pappa och Hugo var samtidigt ute och kolla på en fotbollsmatch...AIK såklart. Vi åt även lunch på Vapiano vilket är en av mina favoritställen ät äta på. Dock finns det inte i Skövde :( Kvällen spenderades genom att se en hockeymatch på Hovet...AIK såklart haha! Jag är inte så intresserad av ishockey men vad gör man inte för att se alla spelare med backslick? 

Igår gjorde vi inte så mycket mer än att träffa min faster och sitta i bilen hem. Föresten, du får gärna kommentera vad du helst vill se på bloggen. Skönhet, mode, Youtube, vardagen, kompisar osv? Puss♥︎

Gillar

Kommentarer

Sara
Sara,
Hej Julia! Superkul med bloggen, en sak dock. Dina ljusa och redigerade bilder passar jättefint i ett feed på instagram men på just en blogg kan jag tycka att bilder som är lite mindre redigerade är roligare att titta på i en blogg. Du gör ju precis som du vill men det är bara ett önskemål från min sida. Kram
juliasundelin
juliasundelin,
Tack! Jag använde bilder från Instagram så därför var dom ganska ljusa, men i nästa inlägg ska jag försöka att inte använda bilder från min Instagram. Kram!
nouw.com/juliasundelin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229