FORTFARANDE SJUK...

Jag har aldrig i mitt liv varit så här sjuk. Min energi är verkligen på noll och de i min familj känner verkligen inte igen denna "julia". Det är inte bara att jag känner mig lite slö och trött av febern utan jag anstränger mig bara för att gå till köket och hämta ett glas vatten. Igår var jag på vårdcentralen och jag trodde att jag hade körtelfeber. Många av er kanske undrar varför jag inte har varit där tidigare under tiden jag var sjuk. Vi alla trodde att jag "bara" hade en influensa som skulle gå över i början av denna vecka. Men det gjorde det inte.

Läkaren sa att det var väldigt konstigt att en ung som jag hade haft så hög feber i över 10 dagar, så jag tog lite olika prover och det visade att jag inte hade körtelfeber men de vet inte exakt vad det är. Nu äter jag antibiotika tre gånger varje dag och det ska jag göra i 10 dagar. Sen ska jag tillbaks till vårdcentralen och ta nya prover. Jag hatar verkligen att ta tabletter, jag har så svårt för att svälja det och uschh. Man blir ganska trött av dessa tabletter så nyss så kunde jag bara stirra på väggen utan att göra något annat för jag är så trött. Nätterna är jobbiga då jag ofta kan vakna av att jag hostar så sjukt mycket, det tar aldrig slut.

Jag hade sett fram emot höstlovet då man äntligen skulle vara ledig. Men istället har jag varit hemma i två veckor och inte gjort någonting. Jag vill inte vara så negativ men det är så det ser ut just nu i mitt liv. Jag ligger i soffan kollar på filmer och sover lite sen äter osv. The Intern är en såå bra film förresten haha. Hoppas ni får en fortsätt bra dag <3

Gillar

Kommentarer

agnesvera
agnesvera,
AngelinaY
AngelinaY,
Krya på dig! <33
nouw.com/angelinay