FREDAG IMORGON

Hallå fina ni! Veckan har bara flygit iväg och imorn är det fredag, yeey! Så skönt efter allt slit som vi alla gjort under veckan. Dock har jag ett nationellt prov i no imorgon. Såklart fick vår skola det ämnet jag inte ville ha...kemi. Även om no inte är det bästa ämnet ska jag försöka att sätta mig med kemiboken och läsa några sidor. Jag har väldigt svårt att komma ihåg en text som jag har läst. Oftast får jag läsa den två eller tre gånger för att kunna komma ihåg vad jag har läst. Det gör så att det är svårt för mig i no för det är så mycket man ska läsa många olika grejer man ska lära sig.

På lördag ska jag till Jönköping och träffa en kompis som jag aldrig har träffat innan. Verkligen kul att åka till andra städer för man märker att ni är många över hela landet som känner igen mig. Om du ser mig är det bara att komma fram så lovar jag att du kommer få en stor kram av mig! På söndag blir det plugg...skoja det blir filmning och redigering som vanligt. Vad ska du göra i helgen? <3

Gillar

Kommentarer

agnesvera
agnesvera,
Såååå fin du är. Kika gärna in min blogg
nouw.com/agnesvera
Anonym
Anonym,
Men du skulle kunna göra sammanfattningar av texten du läser så att det blir enklare att komma ihåg. Eller så kan man även göra olika tankekartor med färger och bilder och sammanfattningar av texten. Det hjälper alltid mig fast man gör x2 arbete.
IP: 82.99.3.229