GÅRDAGEN I BILDER

Igår var det en vanlig skoldag med nationella på morgonen i matte. Ucshh för nationella. Båda delarna gick faktiskt okej, tillräckligt bra för att jag och en kompis skulle kunna kalla oss genier haha. Börjar på riktigt tröttna på prov nu. Det känns som att de aldrig tar slut men nu är det bara nationella i so kvar nästa vecka sen är jag fri från det. Juste har sista delen i matte imorn, vilket är problemlösningsuppgifter. Det kommer inte gå bra känner jag på mig nu men yolo!

Jag och Fello gick till statoil på lunchen för vi orkade inte äta i skolan, Vi köpte varsin kaffe milkshake som bara smaka socker, toast och en kanelbulle. Deras kanelbullar är det bästa som finns! När jag kom hem fixade jag i ordning en smoothie bowl och satte mig i bubbelpoolen innan jag drog till ica för att hämta ut ett paket med masssssaa drickor. Paketet vägde 13 kilo och han som jobba där orkade knappt bära paketet men jag kämpade ända hem och nu sitter jag här och har skitont i armarna och snart inte orkar skriva mer haha. Mer bilder om drickorna kommer snart!

Btw så kommer bilderna från Göteborg i nästa inlägg, det har varit problem med mitt minneskort så därför har jag inte kunnat lägga upp dom bilderna :(

Gillar

Kommentarer

agnesvera
agnesvera,
Var redigerar du dina bilder?
nouw.com/agnesvera
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229