Godmorgon tisdag!

Godmorgon! Idag vaknade jag runt halv nio så superskönt att sova ut lite, för er som inte vet det så är jag en morgonmänniska. Förutom när jag ska upp till skolan hehe ;D Det känns som att halva dagen är borta när jag vaknar klockan tio ibland haha!

Hittills på morgonen har jag bara suttit framför datorn, ätit frukost och svarat på mail och era kommentarer på senaste videon. Tack för alla positiva kommentarer som jag har fått, även om videon blev kort gillade dom flesta den ändå! Det är väldigt många av er som har skrivit att jag och Joel passar bra ihop och frågat om vi är tillsammans. Svaret på det är att vi båda är bara bra vänner, INGET ANNAT!

Eftersom jag har studiedag idag så ska jag till min bestii och fixa iordning en brunch. Annars tror jag det blir lite filning idag men har lite panik för jag vet inte vilken video jag ska filma. Många av er vill se en Snapchat Q&A men det känns som att jag svarar på samma frågor hela tiden...favoritfärg, mellannamn, födelsedag osv. Lägg till mig på Snapchat: juliasundelin, så kanske din fråga kommer med. Ha det bäst♥︎

Gillar

Kommentarer