GÖRA 2017 TILL ETT BRA ÅR

Det kommer vara så jäkla svårt att toppa 2016 för det året utvecklades jag som person och hittade så fina och underbara människor jag kan vara mig själv med. Såklart alla resor, inget kommer slå Australien. Saknar det varje dag. Men med vissa små saker så kanske man kan göra 2017 till ett bra år ändå. Här kommer några saker jag ska tänka på i år.

Göra "små resor" - Enligt mig är det att ta tåget upp till Stockholm eller Göteborg oftare och träffa människor och vänner som jag vill träffa istället för att skriva "vi borde träffas". Då ska man ta vara på några dagar och göra "små resor" för det uppskattas mycket enligt mig

Träna mer - Att jag och Emma nu PÅ RIKTIGT ska börja gymma tillsammans och ha bestämda dagar motiverar oss båda och vi motiverar oss själva också. Såå taggad!

Blogga mer - Mitt Youtube år 2016 var lite upp och ner. Bloggen kan man lättare ta en paus från än Youtube. Men som ni märker försöker jag uppdatera bloggen 1-2 gånger per dag vilket jag märker uppskattas av er.

Planera - För ett år sen. Jag var ett så planering freak så det var helt sjukt. Det sjungte till att jag hade noll koll på livet. Nu måste jag ha koll varje dag vad som ska hända annars blir jag helt snurrig i huvudet haha. Jag ska planera blogginlägg, när jag ska filma, träna träffa kompisar, ALLT.

Vara mer framåt - Det blir man inte på en natt utan det kommer med tiden. För att det ska gå snabbare måste jag utsätta mig för saker så jag blir mer framåt som person. Som att träffa nya personer osv.

Hitta på saker med familjen - På helgerna kan man t ex äta ute på resturang, åka på en spa weekend eller något annat litet men som ändå är skönt efter en vecka av skola och jobb.

Gillar

Kommentarer

matildardn
matildardn,
Så himla bra lista, verkligen! 😊
nouw.com/matildardn
Melan
Melan,
Riktigt nice 😊
nouw.com/melan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229