HUR JAG REDIGERAR MINA BILDER

Finns förmodligen ingen fråga jag får mer än "hur redigerar du dina bilder?". Istället för att svara alla som har frågat det och förklara genom en text är det lättare för er att förstå om jag gör ett inlägg om det.

Visst är det stor skillnad?! Jag använder mesta dels filtret A5 i appen VSCO, HB1 kan jag använda om jag vill ha lite mer varmare bild. Annars brukar jag bara dra upp temperaturen varmare med A5 eftersom den är lite kall i tonen. Ibland använder jag hela filtret och ibland drar jag ner så det är hälften så det inte ser så överdrivet ut.

Jag ljusar även upp bilden, hur mycket beror på hur ljus den var från början. Men runt 1 och uppåt.

Jag använder även kontrast vilket kan bli lite överdrivet ibland men om man använder det rätt så kan det bli bra! Såklart varierar den bild till bild hur mycket man använder men ett tips är att inte använda för mycket.

Om t ex en bild är för kall eller för blå brukar jag ta lite värme för att bilden ska bli mer mysig. Förut drog jag upp färgmättnaden för mycket, nu drar jag nästan ner den istället haha. Om jag är utomlands kan det hända att man vill ha lite mer färggladare med annars vill jag ha väldigt ljust.

Är det några specifika typer av bilder ni vill se om jag ska visa mer bilder nästa gång? T ex selfies eller mat osv...

Gillar

Kommentarer

Amandiiis
Amandiiis,
Du tar såå fina bilder 😍
nouw.com/amandiiis
makeupbymoa
makeupbymoa,
Förstår inte hur du får dom så ljusa? Hur gör du?😂
nouw.com/makeupbymoa
IP: 82.99.3.229