INFLUENSAN ÄR SNART ÖVER

Hoppas att ni alla har fått en mysig söndag! Igår hade jag massa energi på förmiddagen. Jag till och med sminkade mig och fixade mig. Sen på eftermiddagen kände jag mig väldigt snurrig, jag äter väldigt lite om dagarna just nu. Jag trodde att allt detta var äntligen var över men det var det inte... När man bara ligger hemma i sängen och kanske går upp några gånger per dag för att ta något att äta så känner man sig väldigt ensam. Man har inte träffat sina kompisar på en hel vecka.

Man tänker på väldigt mycket medans man är helt slut i hela kroppen. Vendela och jag har ändå snackat på telefon några gånger i veckan som vi brukar göra. Igår när jag var väldigt deppig så fick hon mig på bra humör igen <3 Hon har länge tipsat mig om en serie. Det är en norsk serie som heter Skam. Har några av er sett den? Jag är SERIÖST sämst på att förstå norska, men man förstår ändå om man har norsk text till. Har kollat på två säsonger på två dagar och såg idag klart tills där den tredje säsongen är just nu. En "julia serie" verkligen!! Kärlek, drama, festande och allt! 

Det tar ungefär en vecka för en influensa att lugna ner sig. Familjen tycker att jag är på mycket bättre humör så det känns skönt att jag är frisk snart. Jag ska försöka gå till skolan imorgon för jag börjar halv ett så jag får ändå sova ut. Då kan jag kolla upp vad jag har missat osv. Efter skolan ska jag slinga utväxten, ska bli såå skönt! Det fanns tyvärr ingen tid för klippning för jag har så tjockt hår haha, så det får bli en annan gång. Puss <3

Gillar

Kommentarer

BergAmanda
BergAmanda,
Åh vad kul att slinga utväxten! <3
nouw.com/bergamanda
agnesvera
agnesvera,
Ha en bra söndag!
nouw.com/agnesvera
IP: 82.99.3.229