INREVJU + REDIGERING

Har tyvärr inte haft så mycket tid till att blogga under helgen eftersom att var jag med Felicia och hennes syster på stan igår i några timmar och resten av dagen satt jag och redigerade en vlogg från Grekland. Idag har jag haft en intervju med en tidning från Skövde. Ser väldigt mycket fram emot att se hur resultatet blev! Vid kl 12 var vi klara och då fixade jag iordning en latte och några vattenmelon skivor och satte mig och planerade videor. Jag har ändå ganska mycket tid efter skolan till youtube så imorgon tänkte jag filma en mukbang innan jag åker till skolan. Jag börjar ju kl 12.30 så det är ganska gött ;)

Jag har nu laddat upp en vlogg från Grekland och ska faktiskt nu börja redigera nästa vlogg som också är sista vloggen därifrån. Det blev samma sak varje dag där så två vloggar blir nog lagom! Det känns som att jag bara skriver om vad jag gör om dagarna, men det är det jag själv gillar att läsa så då blir det lätt att jag också skriver om det. Vad vill ni annars att jag ska skriva om?

Gillar

Kommentarer

picsbyida
picsbyida,
Gillar när du skriver om dina dagar, skulle va kul om du gjorde något gymnasieinlägg och kanske något tips om man vill hålla på med youtube!😊
nouw.com/picsbyida
Madde
,
Hej! Vilken kamera använder du till dina vloggar? Och vilket redigeringsprogram? Kram!