MIN STUDENT

Nu ska vi gå igenom den bästa dagen i mitt liv. Jag trodde verkligen inte att jag skulle säga att studenten var bästa dagen i livet men nu kan jag inte komma på någon bättre dag än denna. Så mycket kärlek, lättnad och massa tårar. Men att inte behöva sätta sig vid skolbänken igen efter sommaren ska bli så skönt även fast jag saknar allt annat förutom plugget.

Morgonen började kl 7 med champagnefrukost, solen sken och jag kände att denna dag skulle inte kunna börja bättre.

Dukade upp allt från frallor till munkar, en sån frukost hade man ju inte tackat nej till varje dag.

Sen anlände klasskompisarna och vi började mumsa i oss frukosten (och champagnen såklart).

Skrällarnas skräll att jag fick "klassens blondin". Men kan stolt säga att blondinen fick stipendium i bäst betyg, fick inte riktigt ihop den logiken haha. Meeen jag blev nästan tårögd när jag gick fram och tog emot priset för man fick igen all tid man lagt ner både på plugget och praktiken.

Sen var vi i skolan och fotograferades, åt en sista middag innan det var dags för utspriiing.

Vilken känsla!

Dock efter fattade jag knappt vad jag hade gjort. Men som ni ser på bilden så blev jag överlycklig när jag fick se släkt och vänner. De var minst lika glada som mig!

Jag som alltid annars gråter fick aldrig några tårar, det förklarar nog hur chockad jag var över allt. Det gick verkligen aldrig in i huvudet att jag aldrig skulle gå in i skolan någon mer gång (dock förstod jag allt dagen efter och då ska jag säga er att jag grät minst sagt).

Hugo och Selmis <3

Fick en minst sagt fin tur hem innan det var dags för flak!

Denna timman var en av de bästa timmarna i mitt liv. Det kändes som att man ägde hela världen och det går knappt att beskriva men det var en sån mäktig känsla. Bara skrika hur högt man vill och se folket där nere också bli glada! Plus att vi bara skulle åka i en halvtimma men det blev dubbelt så länge istället.

Efter den roligaste timman så var jag för övrigt helt slut men det gick snabbt över tills jag kom hem till mamma och pappa och fick se allt fint de hade gjort.

Ännu gladare blev jag när massa släkt och vänner kom. Då började allt kännas på riktigt!

Presentöppning blev det efter lite snittar och ett glas champagne. Hade haft ca noll tankar på presenter då jag hade svårt att bara smälta allt haha.

Ja ni ser ju att ungefär vid den här tiden så förstod jag att jag inte skulle till skolan mer då det i korten stod "lycka till i framtiden". Så när jag fick läsa allt det fina så var det svårt att hålla sig från att bryta ihop <3

Såå fint armband!

Matdax och jag kan säga er att det var det godaste jag ätit på lääänge. Inte bara på grund av att jag inte hade ätit på ett par timmar utan allt var så gott precis så jag ville ha det.

Finaste tårtorna också som var precis så jag hade önskat de!

Firandet fortsatte med alla tills det var dags för mig att dra vidare ut på klubben och fira ännu mer med vänner!

Jag är så otroligt tacksam över varenda en som grattade mig och gjorde dagen till den bästa <3

Gillar

Kommentarer

IsaVinell
IsaVinell,
Grattis till studenten!
nouw.com/isavinell
Angelica (från jobbet??)
,
Alltså wow. Vilken fin student du fick. Och så jäkla bra kämpat med att ha klarat både skolan och praktiken med bravur. Du är grym. Kramar