Q/A

Om fick välja mellan evig kärlek eller 100 miljoner kronor, vad hade du valt då? Kraaaam <3

Gud vilken svår fråga! Hade nog ändå valt evig kärlek för just nu har jag ingen pojkvän :(


Vilka är dina bästa bloggtips?

Att lägga upp flera inlägg per dag är mitt bästa tips vilket jag själv måste bli bättre på. Även att lägga upp mycket bilder för när jag läser en blogg är det nästan bara bilderna jag kollar på.

Vad tycker du om alla fanpages som du har? Kram ;)

Jag tycker det är superkul! Dock ibland kan det kännas lite konstigt att någon som man inte vet vem det är lägger ner tid på att ta bilder från mig och lägger ut på en Instagram.


Tycker du själv att du lätt blir brun? Såg dina Egypten vloggar & du såg riktigt bränd ut (alltså röd). Inte bra & bränna sig så mycket så ta det lungt i solen

Jag blir nästan alltid röd och sen en eller två dagar efter brun när jag är utomlands. Vissa blir röda och sen bleka igen, men jag blir röd och sen brun som du kommer märka i mina Gran Canaria vloggar.

Vart i Grekland ska ni åka?❤️

Vi ska till Kos i sommar, vi har bara varit på Kreta och Rhodos sen innan i Grekland så det ska bli spännande!


Vilken tvserie hade du helst vilja leva i för 1 dag?

PARNEVIKS! Älskar deras liv och serien!


Är du beroende av något?

Nja...jag är inte beroende av latte för jag dricker det inte varje dag men jag älskar verkligen latte från Starbucks! Sen är jag lite beroende av backslick också haha!


Vad pluggar du? :)

Jag går i 9:an så jag har ingen speciell inriktning som jag pluggar just nu. Många tror att jag är äldre än vad jag är...

Försöker du äta nyttigt eller bryr du dig inte?

Det beror när på året, på sommaren blir det väldigt mycket onyttigt men annars försöker jag hålla mig från godis, chips och annat skit. Min nötallergi som jag upptäckte i höstas har dragit ner det onyttiga på senaste tiden vilket bara jag tycker är positivt!


Vilket är nästa land som du vill besöka?

Som det ser ut just nu så är det ett land som jag inte får berätta tyvärr. Men jag får berätta det snart i april.


Smygläser du dina läsares/tittares bloggar?

Nej, jag läser faktiskt inte några av mina läsares bloggar tror jag. Om jag hade gjort det skulle inte jag kalla det att smygläsa för jag får läsa vilken blogg jag vill.

Gillar

Kommentarer

MyEngqvist
MyEngqvist,
smygläsa - läsa någons blogg utan att lämna någon kommentar eller like, så dina läsare inte vet att du ser de som de skrivit! alltså inte en dålig sak vilket det lät som att du tolkade det som❤️
Elma
,
Omg jaaa, ska du åka på språkresa med EF med Vendela & därför du inte får berätta? Fan vad kuuuul!