QUESTIONS & ANSWERS

Tänker du mycket på vad du äter?

När jag äter ute på stan tar jag alltid det jag är sugen på och hemma tar jag det som finns hemma att äta. Det är såklart jag tänker på vad jag äter men inte så att det blir ett problem i vardagen.


Hur ofta tränar du?

Jag och Emma har som "mål" att träna tre gånger i veckan och hittills har vi hållit det...får se hur länge det håller.

Kan du få ångest över mat/träning?

Nja, inte riktig ångest men ibland kanske jag tänker "skulle jag verkligen tagit den godisen?" för jag vet hur mycket träning som krävs för att få bort dom godisarna. Men skulle nog inte säga att det är ett så stort problem.


Du har varit i många länder men vilket land har känns bäst när du varit på semester?

Australien & Grekland är mina två favoriter. I Australien kan jag nu efter säga att det var roligt att ha varit borta från allt hemma i en månad, men väl där så kände man ändå mycket hemlängtan i slutet. Grekland har vi åkt till varje sommar de senaste åren och vi ska även dit i sommar igen. Där är det alltid fint och underbart på sommaren.

Dricker du islatte varje dag?

Nope, många tror det men har nu insett att det är inte bra för kroppen men dricker det bara när jag vill ha energi eller när jag fotar hehe.


Vad hade du för betyg i engelska i grundskolan?

D har jag för mig, har alltid haft svårt för både att läsa, skriva och förstå engelska men jag får tacka alla amerikanska och brittiska youtubers som jag har lärt mig mycket av.

Är du en tidsoptimist?

Ibland...eller jo alltid, ändå känns det som att jag nästan alltid kommer i tid men tror alltid att saker tar kortare tid än vad det tar egentligen.


Hade du kunnat göra fler outfits bilder där du taggar plaggen?

Ja absolut, jag vill att alla mina outfitbilder ska vara professionella men ska försöka att ta oftare sånna bilder. Dock känns det som att jag alltid har samma kläder på mig...eller?

Vilket föredrar du singel eller i förhållande?

Har inte varit i något långt och seriöst förhållande. Men av det jag är "erfaren" av är att "vara på g med någon", om man är det kan man vara väldigt låst till den personen. Ändå älskar jag känslan av att ha någon som man vet gillar en. Jag tycker ändå om att vara singel. Hallå jag är bara 16 år jag måste leva life haha??


Vad använder du för kamera och objektiv när du fotar till bloggen? Redigerar du bilderna med något?

Canon EOS 80D & objektivet Sigma 17-50mm 2.8 eller Sigma 30mm 1.4 Art. Jag redigerar bilderna i VSCO på mobilen, det är det smidigaste dom finns.


Köper du mycket saker som smink och kläder?

Mycket skulle jag inte säga. Om det är något jag vill ha brukar jag inte köpa det direkt. Eller vem försöker jag lura? Jo det gör jag haha. Eftersom jag får saker sponsrade så köper jag inte sånt lika mycket som förut.

Vill ni se mer inlägg som detta så tryck på "gilla" och kommentera frågor ni vill att jag ska svara på till nästa gång!

Gillar

Kommentarer

Märta
,
Superintressant att få veta lite mer om mig, fler såna här skulle uppskattas! <3
Ebbella
Ebbella,
Vilket klädesmärke är ditt favorit om du bara får välja 2??? Varför???💗😊 Älskar när du gör frågestunder såhär😊 Kramis
nouw.com/ebbella