QUESTIONS & ANSWERS

Vad vill du gå för linje på gymnasiet?

Från början var jag 100 % säker på att jag skulle välja stylist men det var inte en tillräckligt bredd linje för mig. Så jag har nu valt handel på två olika skolor i Skövde. Vi får se vilken av dom jag kommer in på.


Umgås du med massa vänner eller några få nära vänner?

Jag umgås hellre med några få nära vänner. Varför vet jag inte riktigt men jag har en bästa vän men även andra vänner. Jag umgås nästan bara med hon utanför skolan. Många på Youtube brukar gnälla på att jag inte är mycket med vänner. Jag är en sån person som mer gillar att ha få nära vänner än 100 som man knappt känner.

Är du med i tv4 ENT?

Nej det är jag inte, jag är med i Splay och jag trivis i det nätverket!


Har du några planer för påsklovet?

Nästan hela lovet kommer gå till Gran Canaria, såå taggad för att flyga till värmen igen! Jag är ledig två dagar efter vi kommer hem så det känns skönt att bara vila upp sig innan det är dags för skolan igen :(

Har du pojkvän eller skulle du vilka ha det?

Nej det har jag inte, jag tror inte jag skulle ha tid för det heller tyvärr just nu. Nu när Youtube går bra för mig så skulle jag inte hinna ha en pojkvän. Om jag ska vara tillsammans med en kille skulle andra saker komma för han känns det som. Men det hade ju inte varit fel heller att ha en pojkvän hehe!


Vilken land vill du besöka härnäst?

Förenade Arabemiraten vill jag nästa gång. Det hade varit rena drömmen att åka till Dubai!

Hej Julia vad skulle du gjort om ett av dina fans hade tagit smygfoto på dig <3

Det har faktiskt hänt flera gånger den senaste tiden och jag tycker inte det är okej. Vi som är offentliga personer ska inte behöva bli smygfotade, det gör så att man inte är så bekväm med att gå på stan.


Vilka är dina favoritbloggar och YouTubes?

Mina favoritbloggare är Linn Ahlborg och Beatrice Frorsell. Favorit youtubers är Therese Lindgren och Alisha Marie.

Vad är dina framtisplaner?

Jag är en sån person som lever i nuet. Jag tar det som det kommer. Ändå är jag en planeringsnörd så vill ändå börja planera min framtid. Efter jag har gått tre år på gymnasiet kommer för förhoppningsvis ha ett jobb och flytta till en lägenhet. Min dröm är väl att flytta till en större stad. Kanske Göteborg eller Stockholm, men det kommer nog aldrig hända...

Vart vill du bo när du flyttar hemifrån?

Som det ser ut nu kommer jag flytta hemifrån till en lägenhet i Skövde när jag är runt 19, 20 år. Jag har inga planer att flytta till en annan stad utan jag stannar i Skövde. Annars är Stockholm en stad som jag är i ofta och det skulle inte vara fel att bo där i en lyxig lägenhet mitt i stan ;)


När ska jag ha nästa frågestund? Puss!

Gillar

Kommentarer

.
,
Att folk gnäller i dina videos på att du knappt är med kompisar har ju ingenting & göra med hur många vänner/ hur många nära vänner man har? I dina vloggar så är du tillexempel med din släkt och Selma väldigt mycket, men har väldigt sällan sett en vlogg då du varit med någon kompis. Folk reagerar antagligen på det eftersom att de flesta 15/16 åringar spenderar mycket tid med kompisar och festar osv & att andra youtubers umgås mer med vänner än du.