SPLAY STYLE EVENT

Som några av er vet så var jag i Stockholm i lördags på ett event med Splay Style. Jag, Ebba & Elin tog tågen vid halv nio och kom fram lite innan elva. Vi träffade några andra youtubers på stan och kickade i några butiker innan vi gick till splaykontoret och träffade alla andra. Det var verkligen superkul att träffa alla youtubers igen. Speciellt Josefine för jag bodde ju med henne i Australien så jag hade ju saknat henne liiiiite. Juste vill ni att jag ska visa bilder från Australien? Vi fick mingla lite och massa goda dricker och mat. Även supergoda cupcakes & smoothies.

Flera företag var där t ex NA-KD, Make up Store, Benefit så man fick sitt hår, smink och kläder fixat. Vi fick även se när Josefine blev sminkad och lukta på olika parfymer. Sen fick vi ju även MASSA goodiebags med massa mobilskal, smink, hårprodukter, accessoarer osv. Sååå lyxigt men tungt att bära till stationen, min arm dog haha. Jag hade helt enkelt en väldigt bra dag med mycket skratt!

Jag filmade även lite så jag tror att jag ska ladda upp den videon efter vloggarna från Grekland. Jag tänker att jag sparar alla bilder från Grekland till senare för jag vill verkligen redigera alla bilder så de blir snygga hehe.

Gillar

Kommentarer

Lisa
,
åhhh, kan du inte göra ett inlägg med det du fick i dina goodiebags? sååå kul att kolla på tycker jag!! ps. Du är bäst!!! <333
Michelle
,
Kan inte du göra en Göteborg och Australien Haul?
juliasundelin
juliasundelin,
Jag visade det jag köpte i Göteborg i min senaste vlogg och jag köpte inte så mycket saker i Australien eftersom det inte var en shoppingresa utan en språkresa
nouw.com/juliasundelin
Michelle
IP: 82.99.3.229