SPRINGRUNDA

Sorry för att det har varit dåliga bilder som har kommit upp i veckan. Men har inte haft tid till att ta alla bilder med systemkameran. Idag har det varit en ganska seg dag i skolan och hemma. Hade som ett praktiskt prov i hemkunskapen och det gick bra tror jag. Man kan ju alltid hoppas att jag fick A haha. När jag kom hem gick jag direkt till ica och hämtade ut ett paket med smink som jag kommer visa på bloggen snart. Är ni spända? Så jag ska filma en video imorgon om sminket och även prata lite Blogfame. 

Efter jag fotade produkterna sprang jag en runda. Som vanligt började det regna när jag började springa så jag fick ta min korta runda men jag hade nästan ingen energi så orkade inte mer...Helt sjukt hur mycket jag saknar att vara utomlands. Så deprimerande när det regnar bara. 

Kände mig kanska deppig över en grej som hände idag. Usch för vissa personer som inte är ärliga. Det är tur att man har äkta vänner som alltid stöttar en. Som alltid finns för mig. Så glad och tacksam över att jag har er <3

Gillar

Kommentarer

Embla
Embla,
tildanordgren
tildanordgren,
Låter härligt!
nouw.com/tildanordgren
IP: 82.99.3.229