VAD SOM HÄNDE I SEPTEMBER

Jag åkte ner till härliga Göteborg för några veckor sen för att kolla på fotboll med pappa & Hugo. Vi gick runt i lite butiker innan matchen och åt även lunch på Vapiano. Vinst blev det också vilket gjorde dagen ännu bättre!

Fick med mig en hel kasse med kaffekapslar från älskade Nespresso. Bästa kaffet som finns<3

Förra helgen var jag på dop för sötaste Melvin. Så fint och magiskt dop som avslutades med såå mycket gott fika!

Med mitt morgonkaffe i handen på väg till jobbet!

Har ju helt missat att berätta om mitt nya jobb. Jag jobbar nu i butiken Assbecks, mycket blandade kläder till både dam och herr. Jag trivs så bra och redan efter en månad känner jag mig så "hemma" eller vad man ska säga. Det är verkligen lärorikt att se skillnader mellan butiker även fast det är inom samma bransch så är det så mycket olikheter. Utöver det så är jag instagram-ansvarig vilket gör så jag också kan använda mina kunskaper inom det!

Mysig fika med Amandha på Espresso House. Vi tog ikapp det som hänt sen senast samtidigt som vi mumsade i oss massa gott. Det finns verkligen inget som slår caramel cheesecake<3

Jag har också fått en håruppfräschning! Både klippt det ganska mycket då det var slitet och slingat utväxten. Gud vilken skillnad det blev och jag älskar det. Tror jag aldrig varit så nöjd med mitt hår!

Fotning för samarbeten osv!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229